Dagens billede – Azrou

Dagens billede fra Marokko. Var ude og besøge en berber landsby ved navn Azrou, beliggende i Mellematlas bjergene, i dag. Med en befolkning på ca. 50.000 mennesker (Meknes, 700.000) er det ikke et stort sted, hvilket selvfølgelig er med til at gøre det mere overskueligt til korte besøg. Som fotograf har jeg dog stadig brug for noget tid til at møde de nye steder, og Azrou var ingen undtagelse. Ikke helt sikker på, at jeg faktisk fik det med tilbage jeg havde håbet på, så jeg overvejer lidt at tage derhen igen i morgen, og se hvad en dag nr. 2 vil bringe.
Et af billederne jeg fangede i dag kan I se her nedenfor. Jeg havde fået at vide, at Azrou ville være et mere afslappet sted sammenlignet med store byer som Fes og Meknes – og det er det bestemt også. Langt mere nede på jorden er det et sted med sin egen dagligdagsrytme. Tirsdag er markedsdag i Azrou, så det vil blive et højdepunkt, hvis jeg når derhen igen. Vi får se… :-)

 

 

———————————————————————————————————————

Opdatering:

Det lader vist ikke til, at jeg vil være i stand til at nå tilbage til Azrou alligevel. Tiden flyver så hurtigt, og jeg har desværre ikke meget tilbage af den her i Marokko. Jeg kommer til at bruge denne tirsdag på at tage nogle billeder her i Meknes i stedet, og så ellers forberede mig på turen tilbage til Fes i morgen, hvor jeg vil bruge min sidste dag sammen med min gode ven Hassan før jeg vender tilbage til Danmark.