Glædelig jul til jer alle

Julen er over os, så jeg tænkte, at jeg ville efterlade jer et af mine seneste billeder til juledagene. Billedet herover tog jeg hjemme hos min mormor kun en uge før jul. Når denne lille kirke finder vej til hendes vindueskarm tidligt i december, så er det et sikkert tegn på jul, når det varme lys fra de små papirvinduer lyser op i den mørkeste tid på året. Sådan har det været i over 25 år, og for hendes børnebørn især bringer det minder frem fra svundne decembermåneder. I det midterste af kirkens vinduer er der et lille hul, hvilket i sig selv bringer minder. Det blev lavet for mange år siden af små børnefingre tiltrukket af julelandskaber i vindueskarmen.

Jeg ønsker jer alle nogle glædelige juledage, og et stort tak til alle jer, der kigger forbi her på bloggen ind imellem.