Kombinationen af lidenskaber

The Cardigans

Jeg er glad for, at jeg nu endelig kan præsentere min nye hjemmeside for jer. Jeg fandt ud af for et stykke tid siden, at det var nødvendigt at flytte min hjemmeside, da den tidligere løsning viste sig at være for dyr for mig. Nu har jeg samlet det hele hos WordPress i stedet.

I stedet for at tilpasse den gamle hjemmeside til WordPress valgte jeg at lave en ny. Der var nogle enkelte ting jeg godt ville forbedre – bl.a. navigationen i både galleriet og på bloggen – så jeg håber det har givet bedre overblik.

Herfra vil jeg koncentrere mig om at få lagt noget indhold på siden i form af både blogindlæg og billeder. Jeg har nogle projekter jeg arbejder på løbende, og når tiden er inde vil de blive præsenteret her på bloggen.

Allerede nu kan jeg dog, sammen med den nye hjemmeside, vise jer nogle nye billeder.

Hidtil har jeg haft stor glæde, ved at kunne kæde min fotografering sammen med min lidenskab for at rejse ud og opleve verden omkring os. I den senere tid har jeg opdaget glæden, ved at kombinere min fotografering med endnu en af mine lidenskaber – nemlig musik. Musik kan, i al sin variation, i sig selv være en kilde til inspiration i mit fotografiske arbejde, men at se et live-band give deres publikum en oplevelse fra en scene er mig altid en fornøjelse. I juni 2012 fik jeg i København muligheden for at opleve et af mine mange favoritbands. The Cardigans indledte en mindre tourné efter en længere pause, og jeg gav mig selv udfordringen at videregive min koncertoplevelse i billeder. Du kan se dem ved at klikke på ”Galleri” øverst på siden.