Hård rock og guitardueller

Denner's Trickbag

Hård progressiv 70’er heavy med urimeligt mange Guitar Soloer” – sådan beskriver Michael Denner selv det musikalske fundament for sit nye band Denner’s Trickbag, der blev formet i 2012. Og det var præcis hvad der ventede under to intimkoncerter den 25. og 26. januar i Dæmonens Port på Amager, hvor startskuddet lød til bandets videre færd i 2013. De 120 inviterede gæster pr. aften talte alt lige fra nysgerrige rockinteresserede til inkarnerede Denner-fans, der har fulgt Michael Denner gennem hans mange heavy metal år, og bands, der blandt andre tæller Mercyful Fate og King Diamond.

Bandets optræden bar positivt præg af medlemmernes store musikalske erfaring, og den hårde rock blev leveret med en lidenskab og en tydelig glæde, der ikke fornægtede sig. Det var den oplevelse jeg satte mig for at udtrykke i mine billeder fra koncerten. Den store udfordring viste sig at være de mørke omgivelser, der desværre gjorde det umuligt at inddrage publikum i billederne. Til gengæld gjorde de intime rammer det muligt at komme helt tæt på guitarduellerne. Klik evt. på et af billederne for at navigere imellem dem med piletasterne.

Denner’s Trickbag spiller deres næste koncerter den 8. og 9. marts 2013 i Huset KBH, Rådhusstræde 13:  http://www.huset-kbh.dk/#event-3472


 

Denner's Trickbag

Denner's Trickbag

Denner's Trickbag

Denner's Trickbag

Denner's Trickbag

Denner's Trickbag

Denner's Trickbag

Denner's Trickbag

Denner's Trickbag

Denner's Trickbag